EZV header background

Ochrana kotlových a vykurovacích systémov pred koróziou – Topekor

Prípravok, ktorý chráni Vaše ústredné kúrenie proti vnútornej korózii a odstráni organické a anorganické usadeniny (vodný kameň).

Použitie:

TOPEKOR obsahuje vysoko účinný prostriedok na dispergáciu anorganických a organických usadenín a inhibítor zabraňujúci vnútornej korózii ústredného kúrenia. Okrem ústredného kúrenia je možné ho použiť v obehovom systéme, kde je možnosť výskytu vodného kameňa alebo korózie. Obsah obalu (500 ml) zaručuje dokonalú ochranu systému s objemom do 400 l vody v priebehu 2 rokov. Odstránením vodného kameňa TOPEKOR podstatne zlepšuje tepelnú účinnosť a zabránením korózie predlžuje jeho životnosť.

Dávkovanie:

TOPEKOR dávkujeme do obehového systému na začiatku vykurovacieho obdobia, aby obehom vody došlo k dokonalému premiešaniu. Obsah je treba pred použitím premiešať a naliať do systému kúrenia. Nie je nutné urobiť výmenu vody. Upozornenie: Dávkovanie robte v gumových rukaviciach. Pri náhodnom požití je potrebné vypiť 0,5 l vlažnej vody a dráždením hrdla vyvolať zvracanie. Pri zasiahnutí pokožky umyte zasiahnuté miesto vodou a mydlom, prípadne miesto ošetrite reparačným krémom. Pri zasiahnutí očí je potrebné ich vypláchnuť prúdom čistej vody. Vo všetkých vážnejších prípadoch je potrebné vyhľadať lekársku pomoc.