EZV header background

Dezinfekcia studničnej vody – Aquawell

Ponúkame Vám riešenie pre zlepšenie kvality vody pri použití jednoduchého, lacného a účinného zariadenia, ktoré môže vo väčšine studní priebežne zaisťovať dezinfekciu vody. Jedná sa o súpravu s názvom AQUAWELL, ktorej základom je špeciálny keramický zásobník, do ktorého sa nasype dezinfekčné činidlo (na báze aktívneho chlóru). Keramický zásobník sa vloží do perforovaného krytu a zavesí do vody v studni. Voda priebežne vyplavuje aktívnu zložku dezinfekčného činidla do vody, ktoré sa v dostatočnej koncentrácii rozptýli vo vode tak, že je celý objem vody v studni (vrátane stien studne) neustále dezinfikovaný a akékoľvek baktérie sú priebežne likvidované.

Vzhľadom k tomu, že každá studňa má iný režim obmeny vody, nedá sa úplne vylúčiť, že citlivejší užívatelia môžu v upravenej vode zaznamenať stopy nespotrebovaného chlóru, preto je súčasťou súpravy dechloračné činidlo (na báze vitamínov), ktoré je možné pridať k upravenej vode, čím je akýkoľvek eventuálne prítomný chlór okamžite likvidovaný. V zásobníku je dechloračné činidlo na úpravu cca 10 000 litrov vody. Keramický zásobník môže užívateľovi slúžiť dlhoročne, jedna dávka dezinfekčného činidla vydrží dezinfikovať vodu v studni najmenej 4 týždne, väčšinou však 2 - 3 mesiace. Kontrolou obsahu keramického zásobníka a eventuálnym dosypaním dezinfekčného činidla je možné udržať zariadenie AQUAWELL vo funkčnom stave celoročne, alebo je možné po dobu nepoužívania studne vybrať a uložiť až do ďalšieho sprevádzkovania studne. Súprava AQUAWELL je uložená v krabici a vybavená podrobným návodom k použitiu a záručným listom.

 

 

Náhradné dávky dezinfekčného činidla je možné zakúpiť priamo u nás, alebo si ich môžete nechať poslať na dobierku.

Súprava AQUAWELL je tvorená špeciálnym keramickým zásobníkom, do ktorého sa nasype dezinfekčné činidlo (na báze aktívneho chlóru). Keramický zásobník sa vloží do perforovaného krytu a zavesí do vody v studni. Voda priebežne vyplavuje aktívnu zložku dezinfekčného činidla do vody a akékoľvek baktérie sú priebežne likvidované.


Zobraziť kategóriu

Dezinfekčné činidlo do súpravy AQUAWELL na báze aktívneho chlóru


Zobraziť kategóriu